free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Τελικός για εμάς το ματς με την Άμιλλα»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Άμιλλα Περιστερίου αναφέρθηεκ ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης

 

 

 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος επιστρέφουν στην Κοψαχείλα μετά τη … ραστώνη των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το 2019 βρίσκει τη φιλόδοξη ομάδα των νοτίων προαστίων να δίνει ένα άκρως απαιτητικό όσο και καθορισιτκό παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει την Άμιλλα Περιστερίου.

 

Μία αναμέτρηση, η οποία έχει αποκτήσει κομβικό χαρακτήρα για τη Κοψαχείλα, η οποία καλείτια να επιστέψει στις νίκες με την ανατολή του νέου έτους  και να δώσει τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αναμετρήσεων όπου αγνοεί την επιτυχία, αφού σε αυτό το τελευταίο διάστημα μετράει τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Κουφογιαννάκη, ο οποίος έσπευσε να σημειώσει τα εξής:

 

«Ήδη το μυαλό και η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρησης με την Άμιλλα Περιστερίου η οποία έχει αποκτήσει οριακό χαρακτήρα. Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τελικός, αφού προερχόμαστε από ένα σερί τεσσάρων αναμετρήσεων όπου δεν έχουμε κερδίσει κι οφείλουμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να τα καταφέρουμε».

 

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστορφή του Σταύρου Γκιόλα. Ο ικανός στράικερ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και μάλιστα πήρε χρόνο συμμετοχή στο πρόσφατο φιλικό με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου,.

 

Στον μεταγραφικό τομέα εντείνονται οι επαφές για την απόκτηση ενός εξτρέμ

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Απόλυτη επιβεβαίωση των κόπων μας η τρίτη θέση»«

Φιλίππου: «Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ισοπεδωτικοί!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin