free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε Σταθακόπουλο και Σαμπάνη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Την απόκτηση των Γιώργου Σταθακόπουλου και Δημήτρη Σαμπάνη ανακοίνωσε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου του Γιώργου Γκοβερίνου (φωτό)

 

 

 

 

Την προσπάθεια ουσιαστικής μεταγραφικής της ενίσχυσης συνεχίζει ακάθεκτη η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των νοτίων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ένταξη δύο αρκετά ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να ενισχύσουν αποφασιστικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα επιχειρήσει για την εξασφάλιση της παραμονής στον πρώτο ανταγωνιστικό όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Το πρώτο απόκτημα είναι ο 24χρονος μέσος Γιώργος Σταθακόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Αθηναϊκό και έχει να επιδείξει εξαιρετική θητεία στο παρελθόν και στην Τερψιθέα.

Η δεύτερη μεταγραφή αποτελεί ουσιαστικά επιστροφή και έχει να κάνει με την επανένταξη του Δημήτρη Σαμπάνη. Ο 20χρονος μπακ – χαφ, επέστρεψε από την Ηλιούπολη, στην οποία είχε μετακινηθεί το περασμένο καλοκαίρι κι ενδέχεται να αποτελέσει μία ιδιαίτερα αξιόλογη μονάδα για τον τεχνικό Γιώργο Γκοβερίνο.

 

Γκοβερίνος: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά με το Παλαιό Φάληρο»

 

Στους ρυθμούς του … τοπικού ντέρμπι με το Παλαιό Φάληρο κινούνται τα πάντα στην Δάφνη. Η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων θέλει να κάνει ποδαρικό με νίκη στο 2019 σε μία αναμέτρηση γεμάτη ιδιαιτερότητες, ώστε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος από την πλευρά του έσπευσε να δώσει το δικό του ξεχωριστό στίγμα:

«Με το Παλαιό Φάληρο δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις, μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο,. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά».

Related posts

Συνεχίζουν μαζί για τέταρτη σεζόν Απόλλων Χαλανδρίου και Χρήστος Βλάχος

Νέο «μπαμ» με Σταμίρη o Aθηναϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλή ενίσχυση με Νάστο και Ρεμούνδο o Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος