free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Σπουδαία νίκη, να συνεχίσουμε έτσι και στον δεύτερο γύροι»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για τον αήττητο ως τώρα Αθηναϊκό η διατήρηση της ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «Λόρδων» Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ο Αθηναϊκός ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2019

Οι Λόρδοι αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, έφυγαν νικητές από την δυσκολοκατάβλητη έδρα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-1 και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο αήττητοι στον πρώτο όμιλο στον απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Γεγονός το οποίο τους διατήρησε στη δεύτερη θέση του ομίλου και του επέτρεψε να ατενίσουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία

Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην εξαιρετική παρουσία των ποδοσφαιριστών του δίνοντας τι στίγμα του για την κρίσιμη συνέχεια.

«Μπήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις μας για το 2019. Καταφέραμε να κερδίσουμε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου έχοντας στο μεγαλύτερο διάστημα την υπεροχή του αγώνα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων, διάστημα στο οποίο δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούμε στο σκορ. Απεναντίας, βρεθήκαμε να χάνουμε κόντρα στη ροή του αγώνα , αλλά καταφέραμε να αντιδράσουμε και να φτάσουμε στην ισοφάριση στο 43’.

Η γρήγορη ισοφάριση μας απελευθέρωσε και στο δεύτερο μέρος καταφέραμε να πετύχουμε ακόμη ένα γκολ, που μας χάρισε τη νίκη. Θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, δεδομένου ότι δημιουργήσαμε και χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Το θέμα, όμως είναι ότι κερδίσαμε, κλείνοντας έναν γύρο αήττητοι. Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό δεύτερο γύρο, στον οποίο θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γκοβερίνος: «Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζηαλέξης: «Ψυχολογική τόνωση η πρωτιά!»

Kώστας Παλαιολόγος