free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα»

Στην αξία της εκτός έδρας ισοπαλίας απέναντι στην Αγία Ελεούσα αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θοδωρής Κουτσουδάκης

 

 

 

Γερά στο κυνήγι της ανόδου στον τρίτο ανταγωνισιτκό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ παρέμειεν ο ΠΑΣ Γαλάτσι με την σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που απέσπασεστη δύσκολη έδρα της Αγίας Ελεούσας.

 

Οι παίκτες της ομάδας των βορείων προαστίων έβγαλαν ψυχή και πάθος κι επιδεικνύοντας αρκετές αρετές, κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό στις αποσκευές τους.

Με τον τεχνικό Θοδωρή Κουτσουδάκη να δίνει το δικό του στίγμα

 

«Θεωρώ ότι πήραμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ δυαντή και ποιοτική ομάδα. Σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η Αγία Ελεούσα ήταν καλύτερη και δίκαια προηγήθηκε, Στην επανάληψη ανεβάσαμε στροφές, πιέσαμε, καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση με απευθείας κόρνερ του Θεοδωρακάτου.

 

Μάλιστα, με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να κάνουμε την απόλυτη ανατροπή, αλλά δεν τα καταφέραμε, Δεν πειράζει, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τη διοίκηση της Αγίας Ελεούσας για την άψογη φιλοξενία της, ενώ άριστη ήταν και η διαιτησία, συμβάλλοντα στο να διεξαχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι»

 

 

 

 

 

Related posts

Ιεράπολη-ΠΑΣ Γαλάτσι 1-0

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Πήραμε μεγάλη νίκη, δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος»

Kώστας Παλαιολόγος

Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του»

Kώστας Παλαιολόγος