free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε Τσιλιμπίρα η Αλσούπολη στη μηχανή της

Στην απόκτηση του 19χρονου Χρήστου Τσιλιμπίρα με τη μορφή δανεισμού από την Νέα Ιωνία προχώρησε η Αλσούπολη του Θανάση Ψύλλια (φωτό)

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Χρήστου Τσιλιμπίρα πραγματοποίησε η Αλσούπολη.

 

Οι ιθύνοντες του συλλόγου των δυτικών προαστίων μετά από συτονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού με τη μορφή δανεισμού από τη Νέα Ιωνία μέχρι το καλοκαίρι.

 

Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο, για τον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια ο τεχνικός Θανάσης Ψύλλιας:

 

«Αποκτήσαμε έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη, όπως είναι ο Χρήστο Τσιλιμπίρας, ο οποίος πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε να μας ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνουμε για την εξασφάλιση της παραμονής μας», ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου κόουτς, για να προσθέσει, αναφερόμενος στον σαββατιάτικο κρίσιμο αγώνα με την Κηπούπολη:

 

 

«Το μυαλό μας πλέον είναι αποκλεισιτκά στραμμένος την αναμέτρηση με την Κηπούπολη . Θα σεβαστούμε τον αντίπό μας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαίσια πορεία, αλλά δεν θα τον φοβηθούμε. Με την Κηπούπολη, με συνδέουν πάρα πολλά από τη θητεία μου στο παρελθόν, είχαν πανηγυρίσει άνοδο τη σεζόν 2012-13. Απο την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να εκμεταλλευτούμε το πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ στο οποίο βρισκόμαστε»

 

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέος Πρόεδρος ο Πέτρος Μαρμαρινός στιον Αστέρα Ζωγράφου

Καλφοδήμος: «Να ζευγαρώσουμε τις νίκες με Κολωνό»

Kώστας Παλαιολόγος