free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τριπλό «μπαμ» για τον Ήφαιστο Περιστερίου

την απόκτηση των Ιορδάνη Τσέλενγκερ, Γιώργου Θανόπουλου και Αντώνη Μπιρμπίλη προχώρησε ο Ήφαιστος Περιστερίου

 

 

 

Την προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ συνεχίζει ακάθεκτος ο Ήφαιστος περιστε΄ριου επιδιώκοντας τη δημιουργία ενος αρκετά ισχυρού κορμού, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην κρίσιμη συνέχεια του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Οι «ροσονέρι» μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν σην ένταξη τριών ακόμη ποιοτικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αναδειχθούν σε χρήσιμες μονάδες για τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό

 

 

Ο λόγος για τον νεαρό επιθετικό Ιορδάνη Τσέλεγκερ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιο Ιερόθεο. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, μάλιστα, φρόντισε στο επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης να … αναδίξει τις εκτελεστικές του δυνατότητες και να χαρίσεις τη νέα του ομάδα την σπουδαία νίκη με 1-0.

 

Το δεύτερο απόκτημα είναι ο 19χρονο τερματοφύλακας Γιώργος Θανσούλας, που προέρχεται απο την Καλλιθέα και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με την αξία του, ενώ ο … τρίτος νεοαποκτηθείς είναι ο έμπειρος στόπερ Αντώνης Μπιρμνπίλης από την Τερψιθέα.

 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Ήφαιστος Περιστερίου συνέχισε ττις εκπληκτικές του εμφναίσεις επικρατώντας με 1-0 της Διάνας Ηλιούπολης.

Η εν γένει παρουσία της ομάδας άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό, ο οποίςο από την μερια΄του σχολίασε τα εξής:

 

[Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός από τους ποιοτικότερους αντιπάλους του ομίλου,. Η οποία αναμένεται να μας οπλίσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη αυτοπεποίθησης.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με εξαίρεση τα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους, όπου ο αντίπαλός μας είχε μία ανούσια υπεροχή και τίποτε παραπάνω. Καταφέραμε να εξουδετώσουμε πλήρως τον πρώτο σκόρερ της Διάνας, τον Κετσετζόγλου και με πολλή συγκέντρωση, οικοδομήσαμε τη σπουδαία μας νίκη, η οποία ήρθε στις καθυστερήσεις, με τον Ιορδάνη Τσέλεγκερ, που σκόραρε στο ντεμπούτο του.»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Προέχουν οι ανανεώσεις για τον σχεδιασμό»

Φέτος πάνε ψηλά οι Τράχωνες!

abola10

Κουσάνας: «Στον ΠΑΟ Ρουφ ανακαλύπτεις πάντα κίνητρο!»

Kώστας Παλαιολόγος