free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Φιλική» νίκη για το Καματερό

Επιτυχημένο ήταν για το Καματερό το φιλικό τεστ κόντρα στον Άρη Πετρούπολης τον οποίο νίκησε με 2-1

 

 

 

Την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη διακοπή των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑ είχαν το Σάββατο (9/3) Καματερό και Άρης Πετρούπολης, που έδωσαν μεταξύ τους φιλικό, με το Καματερό να επικρατεί του Άρη με 2 – 1. 

Σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο προπονητές Νίκος Κουνάδης και Σήφης Βενάκης αντίστοιχα, δοκίμασαν αρκετά σχήματα, αλλά και πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής. Τα τέρματα της αναμέτρησης σημείωσαν οι Σαλαπάτας (Άρης) και δύο τέρματα ο Δημήτρης Γκάνος (Καματερό).

 Από κει και πέρα, με επιτυχία χειρουργήθηκε ο μεσοαμυντικός του ΠΑΟ Καματερού, Φίλιππος Καρκαλέτσης, ο οποίος θα μείνει εκτός ενεργό δράσης για δύο μήνες. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο νεαρός μεσοαμυντικός του ΠΑΟ Καματερού, Φίλιππος Καρκαλέτσης. Αυτή ήταν η δεύτερη επέμβαση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μάλιστα με διάστημα μιας ημέρας ύστερα και από την αποκατάσταση στο μηνίσκο του Κώστα Παπαϊωάννου.

Η εγχείρηση του 19χρόνου ποδοσφαιριστή έγινε στο «Ερρίκος Ντυνάν» και κράτησε περίπου δυο ώρες όπου έγινε πλήρη αποκατάσταση στην αστάθεια ώμου (βλάβη Bankart). Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μπορεί να βρεθεί και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους μετά από δυο μήνες

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι φίλοι της ομάδας εκφράζουν την συμπάθεια τους, στους δυο ποδοσφαιριστές (Παπαιωάννου – Καρκαλέτση) και εύχονται περαστικά και ταχεία επάνοδο στα αγωνιστικά δρώμενα του συλλόγου.».

 

 

 

Related posts

Καρπούζας: «Η ομάδα έχει απίστευτη γκίνια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Μαντζούνης: «Οι παίκτες μου είναι πραγματικοί λεβέντες!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος!«

Kώστας Παλαιολόγος