free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κυριακουλέας: «Να διασκεδάσουμε το ματς με τον Πανερυθραϊκό»

To στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Πανερυθρίκό έδωσε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Παύλος Κυριακουλέας

 

 

 

Στον πυρετό της προσεχούς αναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό στρέφονται τα πάντα στον Φωστήρα Ηλιούπολης. 

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι προέρχονται από την επιβλητική τους νίκη με 3-0 επί του Άγιαξ Ταύρου, που συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιοση, φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στο επιτυχημένο τους σερί  απέναντι σε μία από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες, όπως είναι το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη, το οποίο πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στον δεύτερο γύρο στον δεύτερο απαιτητικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. 

Με τον τεχνικό Παύλο Κυριακουλέα να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 

«Αυτό που πρωτίστως επιδιώκουμε, είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να επιβεβαιώσουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Το μυαλό και η όλη μας προσοχή έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, για τιςε ανάγκες της οποίας δουλεύουμε αρκετά στο κομμάτι τηα τακτικής. Θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς με τον Πανερυθραϊκό, έχοντας ως ξεκάθαρη επιδίωξη να αποδώσουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Α[πό εδώ και στο εξής βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσβλέποντας να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό και απόδοση σε υψηλά επίπεδα».

 

Ο τραυματίας Ντόριαν Σέχου και ο Χρήστος Κουτσούβελης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αποτελέσουν τις δύο απουσίες του Φωστήρα Ηλιούπολης απέναντι στο συγκρότημα των βορείων προαστίων.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σε ανοδική τροχιά οι Τράχωνες

abola10

Τσιμπάκης: «Αντιμετωπίζουμε την πληρέστερη ομάδα της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Με την ίδια φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος