free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών»

Το σύνθημα για νίκη επί των Σουρμένων έδωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη εντείνουν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου την προετοιμασία τους ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού αγώνα που τους περιμένει κόντρα στα Σούρμενα. Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο χρονικά παιχνίδι που θα χρειαστεί να δώσουν ως γηπεδούχοι στο «ουδέτερο» ΔΑΚ Αιγάλεω, διότι ολοκληρώνονται εντός των ημερών οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα στη φυσική τους έδρα, το «Τ. Χαραλαμπίδης» και όπως είναι εύλογο, άπαντες ανυπομονούν να .. πατήσουν τον νέο χλοοττάπητα.

 

Με τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη να στέκεται στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τα Σούρμενα:

 

«Προετοιμαζόμαστε για ένα δυνατό κι ανταγωνιστικό παιχνίδι, το οποίο προβλέπεται αν είναι το τελευταίο που θα χρειαστεί να δώσουμε ως γηπεδούχοι στο ΔΑΚ Αιγάλεω . Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα και να θέσουμε από εκεί τα θεμέλια για την ομάδα της επόμενης περιόδου, Η αλήθεια, είναι ότι όλη αυτή η ιστορία με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα μας ταλαιπώρησε πάρα πολύ και αυτό μας επηρέασε και αγωνιστικά όπου χάσαμε τον ρυθμό μας. Όσον αφορά την αναμέτρηση με τα Σούρμενα, αυτό που προέχει, είναι να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών, που θα μας επιτρέψει να εδραιωθούμε στην τρίτη θέση  του ομίλου»

 

Απόντες από την αναμέτρηση με τα Σούρμενα προβλέπεται να είναι ο Θωμάς Μουρεζίνης που ταλαιπωρείται από ίωση και ο τραυματίας Γιώργος Παληογιώργος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Σταθερή πρωτιά το Ρουφ, 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Newsroom

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Δημήτρης Μπακοδήμος: “Πάνω απ’ ‘ολα ο Πανερυθραϊκός

Abola Team 3