free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα!»

Στην αξία της νίκης επί του Χαϊδαρίου επικεντρώθηκε ο τεχνικός της Νέας Ιωνίας Ανδρέας Μαντζούνης

 

 

 

 

 

Τη διαρκή ανοδική της πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας πιστοποίησε η Νέα Ιωνία χάρη στη σπουδαία της νίκη επί του Α.Ο. Χαϊδαρίου με 2-0.

 

Ένα «τρίποντο», το οποίο επέτρεψε στους «γαλαζοκίτρινους» να απομακρυνθούν αισθητά από τη επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και πλέον να αισθάνονται πολύ πιο άνετα όσον αφορά το εγχείρημα της απευθείας παραμονής.

 

 

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης από τη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του σωματείου των βορείων προαστίων έχει δώσει τη δική του σφραγίδα, αφού την έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να χτίσει ένα εκπληκτικό αήττητο σερί και παράλληαλ να κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της.

 

Ο επιτυχημένος τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης:

 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα, η οποία συγκαταλέγετια στις κορυφαίες της κατηγορίας, όπως το Χαϊδάρι. Είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς, που πλέον μας παρέχουν τη δυνατότητα να ατενίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον , αφού πήραμε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες μου που έβγαλαν ψυχή και πάθος. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με τον Πετράκη στο 30’ και στη συνέχεια ουσιαστικα΄δεν κινδυνεύσαμε, με εξαίρεση τη φάση του δοκαριού του Χαίδαρίου. Καταφέραμε απέναντι χσε μία συμπαγή ομάδα να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ και παράλληλα να κλειδώσουμε την νίκη, που μας δίνει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Τίποτε ακόμη ωστόσο, δεν έχει κριθεί  και θα χρειαστεί  να κάνουμε ιδιαίτερη προσπάθεια και στη συνέχεια».

 

 

Related posts

Κυριακουλέας: «Έχουμε κάνει 11 αγωνιστικές πρωταθλητισμού!»

Μητρούσης: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Λάλα: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος