free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κοντά στην ανανέωση Διάνα Ηλιούπολης και Τσαμόπουλος

Όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Γιώργος Τσαμόπουλος θα εξακολουθήσει να ηγείται των τυχών της Διάνας Ηλιούπολης και την επόμενη σεζόν

 

 

 

 

Τη στιγμή όπου η εφετινή σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία στην Διάνα Ηλιούπολης φέρονται ήδη να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην επόμενη απαιτητική σεζόν.

 

 

Ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα που ανάγονται στην χάραξη του σχεδιασμού της ερχόμενης περιόδου, αφορά στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

 

Εντός της επόμενης εβδομάδας το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένετια να έχει καθορισιτκή συνάντηση με τον τεχνικό Γιώργο Τσαμόπουλο, ώστε να συζητηθεί από μηδενική βάση το ενδεχόμενο επέκτασης της επιτυχημένης τους συνεργασίας

 

 

Οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι ο Γιώργος Τσαμόπουλος θα είναι προπονητής της Διάνα και στην νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά απομένει η υιοθέτηση εκ μέρους των διοικητικού συμβουλίου των όρων που θα θέσει ο πολύπειρος τεχνικός για την ανανέωση της συνεργασίας του.

 

Σε αγωνιστικό επίπεδο η Διάνα καλείται την Κυριακή το απόγευμα στις 5 στο Χαϊδάρι να εξασφαλίσει με νίκη (απέναντι στην ισόβαθμη ομάδα που την φιλοξενεί) την 3η θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, που θα είναι η πιο σπουδαία στην σαρανταπεντάχρονη ιστορία του συλλόγου.

 

Η Διάνα και το Χαϊδάρι έχουν τους ίδιους βαθμούς σήμερα, αλλά η Διάνα έχει κερδίσει το παιχνίδι του πρώτου γύρου και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα καταλάβει την τιμητική 3η θέση της κατηγορίας. Εάν το αποτέλεσμα αναδειχτεί ισόπαλο τότε οι δυο ομάδες διατηρούν ακέραιες ελπίδες για την κατάκτηση της συγκεκριμένης θέσης στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ εάν το Χαϊδάρι επικρατήσει είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της 3ης θέσης, αφήνοντας την Διάνα στην 4η και σε ακραίες καταστάσεις, στην 5η θέση του πίνακα.

 

Ο Γιώργος Τσαμόπουλος σε δηλώσεις του που θα φιλοξενηθούν το Σάββατο το πρωί στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος στο Χαϊδάρι, εκφράζεται με αισιοδοξία για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας του με την Διάνα, ενώ επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Φωστήρα Ταύρου, πρωταθλητή της κατηγορίας, να επιζητά την διεξαγωγή του αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την Διάνα, στον Ταύρο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την φιέστα του τίτλου παρουσία των εκατοντάδων φίλων του σε οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο παιχνίδι σύμφωνα με το πρόγραμμα πρέπει να γίνει στην Ηλιούπολη και συγκεκριμένα στο δεύτερο δημοτικό γήπεδο της πόλης, που χρησιμοποιεί ως έδρα η Διάνα.

 

 

Related posts

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Η δήλωση αποχώρησης του Παπαδάκη

abola10

Κινδιλίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία»

Kώστας Παλαιολόγος

Χορηγική συμφωνία με τους «Κουλουράδες» για τον Α.Ο Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος