free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

MOTW: Εθνικός – Φωστήρας

Λίγες μέρες απομένουν ακόμα για την σέντρα ενός ιστορικού ντέρμπι και την πρεμιέρα του 5ου ομίλου της Γ’Εθνικής. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Γρηγορίου Λαμπράκη στην Καλλιθέα.
ΕΘΝΙΚΟΣ
Όλα βαίνουν καλώς στο στρατόπεδο του Εθνικού,παρελθόν αποτελεί ο Γραμματικόπουλος έπειτα από ανακοίνωση του συλλόγου. Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το Κυριακάτικο παιχνίδι πιστεύοντας στην ομάδα και τους παίκτες του. Ως τώρα απουσίες δεν θα υπάρχουν για τους γηπεδούχους που περιμένουν τον κόσμο τους να δώσει βροντερό παρόν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ
Με μεταγραφή συνέχισε ο Φωστήρας ενόψει Εθνικού. Πήρε τον Περιτάι από τον Αθηναϊκό και ενίσχυσε και άλλο την ομάδα παρόλο που ο νέος φορ δεν θα αγωνιστεί λογικά ο ‘Φονέας’ θέλει την νίκη όπως και ο κόσμος του που θα δώσει το παρόν στο γήπεδο και θα θυμίσει για ακόμη μια φορά ο,τι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Ο Θύμιος Γεωργούλης πάντα χαμηλών τόνων αλλά αισιόδοξος για το παιχνίδι την Κυριακή και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πάει για την νίκη.

 

 

 

 

Related posts

Εθνικός Πειραιώς: Ανακοίνωσε τέσσερις (!) νέες μεταγραφές!

Γιώργος Ανανίδας

Φιλικό 4-0 ο Αήττητος με την Κ20 του Απόλλωνα

Abola Team 3

Στο νησί Πινδώνης και Μπαγκούρα, «τελειώνει» ο Γεωργίου στην Ρόδο

Abola Team 2