free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Κηφισιά: «Συνεχίζουμε για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου»

Κανονικά θα συμμετέχει στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής η Κηφισιά, όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης.

Η ομάδα των βορείων προαστίων «φιγουράρει» στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου, αφού κατάφερε να σημειώσει 4 νίκες σε 4 αγωνιστικές πριν τη διακοπή του Νοεμβρίου.

Κάπως έτσι, σκοπεύει να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε, έχοντας ήδη στείλει τα απαραίτητα έγγραφα προς την Επιτροπή Διοργανώσεων και δήλωσε χαρούμενη με τις τελευταίες εξελίξεις και έτοιμη να ανταπεξέλθει στη διαδικασία της επανέναρξης.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά:

«Σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και σταθεροί στην αρχική μας θέση, ενημερώνουμε ότι δηλώνουμε συμμετοχή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό πραγματοποιήθηκε ήδη με το ανάλογο έγγραφο προς την Επιτροπή Διοργανώσεων. Εκτός από την υλική υπόσταση και αξία της επανέναρξης ταυτίζονται μαζί της και οι αξίες της συμμετοχής, του συναγωνισμού, της άμιλλας και φυσικά των διακρίσεων. Όλοι στο σύλλογο χαιρετίσαμε με χαρά αυτήν την εξέλιξη και φυσικά θα ανταποκριθούμε στο ακέραιο στις διαδικασίες επανέναρξης. Εμείς απο την πλευρά μας ,θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη του μεγάλου φετινου μας στόχου.

Κλείνοντας και αφού πλέον παίρνει «σάρκα και οστά» η επανέναρξη ελπίζουμε σε ομαλή περάτωση του πρωταθλήματος και όλο αυτό το οποίο βιώσαμε να αποτελεί γρήγορα μια απλή ανάμνηση. Καλή δύναμη και καλή επιστροφή στους αγωνιστικους χώρους σε όλους μας !!»

 

Related posts

Πάει για Γουμάγια ο Μακεδονικός

Abola Team 2

Δυνατή κίνηση με Ταμπάκη η Τριγλία

Abola Team 2

Κούγιας: Αποχωρώ από τον Ιωνικό…

Ρένος Γιαμπουράς