free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΓ' ΕΘΝΙΚΗ

Ακράτητος: Ο Δήμος αντικαθιστά τον Χλοοτάπητα του γηπέδου

Μέσω δημοσίευσης – ανακοίνωσης, ο Ακράτητος γνωστοποίησε το ξεκίνημα του έργου της αναβάθμισης του γηπέδου του, στο οποίο ο χλοοτάπητας θα αντικατασταθεί από έναν συνθετικό «τελευταίας γενιάς».

Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρέθηκε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς ο οποίος θα κατευθύνει τις διαδικασίες των έργων.

Ο λόγος αυτών των εξελίξεων, φυσικά δεν είναι άλλος από την ακαταλληλότητα του παρόντος χλοοτάπητα ο οποίος μπορεί εύκολα να θεωρηθεί επικίνδυνος για ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου. Επομένως, ο Δήμος αποφάσισε να δράσει και να ξεκινήσει μία αποκατάσταση όλων των μεγάλων γηπέδων της κοινότητας, μεταξύ των οποίων είναι φυσικά και αυτό του Ακράτητου.

Η σχετική ενημέρωση:

«Στο Δημοτικό Στάδιο “Ακράτητος” βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1η Μαρτίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, όπου ξεκίνησε το σημαντικό έργο της συνολικής αναβάθμισης του αγωνιστικού χώρου, με αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα από συνθετικό τελευταίας γενιάς.
“Με την πλήρη ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Ακράτητου συνεχίζουμε μια σειρά έργων που έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική περίοδο, με στόχο οι αθλητικές υποδομές μας να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της νεολαίας μας για άθληση. Αυτή την περίοδο, αρχής γενομένης από το εμβληματικό για την πόλη μας γήπεδο του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ γίνεται μια νέα εκκίνηση αποκατάστασης των μεγάλων γηπέδων που θα έχει και συνέχεια με τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και υποδομών” υπογραμμίζει σχετικά, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Με το νέο χλοοτάπητα θα εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μεγαλύτερου αριθμού αθλούμενων, χωρίς κόστος συντήρησης καθώς ο φυσικός είχε υψηλό κόστος συντήρησης και περιορισμένο ωράριο προπονητικής και αγωνιστικής χρήσης.
Η χρηματοδότηση του έργου ύψους 500,000€, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 και τις διαδικασίες, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, περαίωσαν, με ταχύτατους ρυθμούς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας και ο ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος, στη βάση της Μελέτης που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία.
Στην έναρξη των εργασιών παρέστη και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης που έχει την ευθύνη της διαχείρισης των δύο Δημοτικών γηπέδων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ στην Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων και του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ στη Δημοτική Ενότητα Φυλής. Ο Γιώργος Αβράμης άλλωστε , έχει σημαντικούς δεσμούς με το γήπεδο των Άνω Λιοσίων, καθώς έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής του Ακράτητου και παραμένει μάχιμος με την ομάδα Παλαίμαχων, του ιστορικού σωματείου.
Η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου προέκυψε λόγω της ακαταλληλότητας του υφιστάμενου χλοοτάπητα, που έχει καταστραφεί από την εντατική χρήση και εγκυμονεί κίνδυνο ατυχημάτων για τους αθλητές.
Αναδημοσίευση από το site ”ΦΥΛΑΡΧΟΣ”».

Related posts

Μαγκαφίνης για την Παλαιόχωρα: «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος»

Abola Team 2

Έναρξη συνεργασίας με Μάρκο Φύτρο η Θύελλα Καμαρίου

Abola Team 3

Νέος τεχνικός ο Βαγγέλης Τσιώλης

Abola Team