free page hit counter
16 C
Αθήνα
18 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον Κολωνό»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Κολωνό στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς

 

 

 

 

Με τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Ζωγράφου για τις ανάγκες της κρίσιμης εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Κολωνό.

 

Στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί τρομερή ανυπομονησία για την έναρξη του αγώνα, αφού η δίψα για επιστροφή στις νίκες είναι διάχυτη.

 

Στον Αστέρα Ζωγράφου ακόμη δεν έχουν ξεχάσει τον τρόπο με τον οποίο έχασαν δύο βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Άτταλο και θέλουν όσο τίποτε άλλο να τα δώσουν όλα για την νίκη, που θα τοςυ διατηρήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς: «Η όλη η σκέψη και η προσοχή μας έχει περιστραφεί στην αναμέτρηση με τον Κολωνό. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα, που διαθέτει μία πλειάδα καλών και ικανών παικτών. Για εμάς η νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος, διότι εάν θέλουμε πραγματικά να διεκδικήσουμε κάτι θετικό σ’ αυτόν τον όμιλο, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα. Η αίσθησή μου είναι ότι γίνεται ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όπου τρεις – τέσσερις ομάδες δείχνουν να έχουν ξεχωρίσει. Σε κάθε αγωνιστική νομίζω ότι θα υπάρχουν σημαντικές ανακατατάξεις κι οφείλουμε να είμαστε άριστα προετοιμασμένοι».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Στα βυσσινί το ντέρμπι της Αργυρούπολης

abola10

Ιωάννου: «Συνεχίζουμε να παλεύουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Μόνο νίκη με Χαλκηδονικό»

Kώστας Παλαιολόγος