free page hit counter
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τεσσάρα ο Ιωνικός, “γκέλα” ο Εργοτέλης, 2-0 η Κηφισιά, παραίτηση Παπαματθαιάκη

Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Εργοτέλη και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με +2 από τους Κρητικούς. Οι Νικαιώτες έκαναν πάρτι στο πειραϊκό ντέρμπι με τον Εθνικό τον οποίο διέλυσαν με 4-1 κάνοντας ένα ακόμα βήμα ανόδου.

Σαπαλίδης (3’57’), Καραλής (38′) και Κρητικός (82′) σκόραραν για τους Νικαιώτες, ενώ ο Κομνηνός μείωσε σε 3-1 στο 72′.

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Ζαφειρίδης, Μειμάρογλου (78’ Βουρλούμης), Ασάνοβιτς, Μάρης, Κρητικός, Καραλής (81’ Κυριακίδης), Καμαρά, Σαπαλίδης (68’ Μάνιας), Πέεφ.

Εθνικός (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Βενέτης, Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (78’ Πίσσας), Ντούλιας (60’ Φωτιάδης), Σώπασης (49’ Κομνηνός), Χατζησάββας, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης.

 

Μπλόκο της Προοδευτικής στον Εργοτέλη

 

Ο Εργοτέλης «σκόνταψε» κόντρα στην φορμαρισμένη ομάδα του Κορυδαλλού, που απέδρασε με το 0-0 από το Παγκρήτιο Στάδιο. Στο -2 από την κορυφή οι «κιτρινόμαυροι».

Δύο ακόμα πολύτιμοι βαθμοί στον… κάλαθο των αχρήστων για τον Εργοτέλη, που έμεινε στο 0-0 με την Προοδευτική στο Παγκρήτιο Στάδιο για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (4ος όμιλος).

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, ήταν καλύτερη, είχε φάσεις αλλά της έλειψε το γκολ και έμεινε πλέον στο -2 από τον πρωτοπόρο Ιωνικό που «καθάρισε» με 4-1 τον Εθνικό.

Οι «κιτρινόμαυροι»φωνάζουν και για δύο φάσεις, οφ -σάϊντ, μία σε κάθε ημίχρονο, ενώ αυτή στο πρώτο ημίχρονο με τον Νικολακάκη φάνηκε να είναι λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.

Η Προοδευτική τελειώσε το ματς με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπελέρης στο 89′.

Ο Εργοτέλης έφτασε τους 37 βαθμούς ενώ η φορμαρισμένη Προοδευτική, που έχει να χάσει ένα γύρο πρωταθλήματος, ανέβηκε στους 30 στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), βοηθοί: Σινιοράκης, Αναστασάκης (Χανίων)

Εργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (76΄Μανουσάκης), Μπάτζιος, Γκοτσούλιας (59′ Μπρατσιάνι, 75΄Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερτζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης

Προοδευτική: Μπαντίκος, Ντάλλας, Μύρκος, Ζίζιλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ζελέκου, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (81΄Γιακούμπι),, Πέππας (53΄Τσαραούσης), Ατματζίδης (67′ Μανιδάκης)

 

Εύκολη νίκη η Κηφισιά

Εύκολη νίκη με 2-0 της Κηφισιάς κόντρα στη Ρόδο. Δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση η Κηφισιά και πήρε ένα αρκετά ξεκούραστο τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Μεταλλινός, ενώ ο Τεγούσης σχεδόν με την εκκίνηση του δεύτερου ημιχρόνου κλείδωσε τη νίκη.

Κηφισιά (Μάρκος Μαυρομάτης): Γουμάγιας, Χλακιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος (86’ Ταμπάκης), Ρέντζης, Σουλελές (70’ Σπυλιωτάκης), Φαρινόλα (80’ Κυριαζής).

Ρόδος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Κουμέντος,Τζιμόγιάννης, Καντιμοίρης, Σπατης, Τορεζάνι, Κωνσταντίνου, Χατζηλιώντας (64’ Καμπύρης), Κουρουπής (56’ Μοσχάκης), Ιμεραλιλάι, Λούκας (44’ Ευγενικός), Στεφανίδης.

 

Παραίτηση Παπαματθαιάκη στον Πανθηραϊκό

Παρελθόν από τον πάγκο του Πανθηραϊκού αναμένεται να αποτελέσει ο Έλληνας τεχνικός.

Η εντός έδρας ήττα από τον Ατσαλένιο με 1-3 έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας της Σαντορίνης, καθώς ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, σύμφωνα με πληροφορίες. υπέβαλλε την παραίτησή του και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη, όπως ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου.

 

 

 

 

Related posts

To πρόγραμμα του πρωταθλήματος σε 6ο, 7ο και 8ο όμιλο στην Γ’ Εθνική, όπως και σε 1ο, 2ο, 3ο, 4ο και 5ο όμιλο

Abola Team 3

Πήρε θέση ο Ηρόδοτος με αιχμηρή τοποθέτηση κατά του Ηρόδοτου

Abola Team 2

Νίκος Κατσιγιάννης και Αήττητος ευχαριστούν για τον Εθνικό για την φιλοξενία

Abola Team 3