free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το ντέρμπι ο Νεοπεντελικός

Μεγάλη νίκη με την οποία προσπέρασε τον σημερινό του αντίπαλο στην βαθμολογία, πανηγύρισε ο Νεοπεντελικός επικρατώντας με 2-0 του ΠΟΨ. Καταπληκτική ατμόσφαιρα σε αθλητικά πλαίσια από τους οπαδούς και των δύο ομάδων που άγγιξαν τους 300, όπου στο τέλος χαιρετήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές, πράγμα σπάνιο και όμορφο που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει.

 Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά όμορφο παρόλο που οι φάσεις ήταν λιγοστές. Η δύναμη ήταν αυτή που κυριάρχησε πάντα σε αθλητικά πλαίσια και ο κόσμος και από τις δύο πλευρές έδωσε… χρώμα στην αναμέτρηση

 Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον ΠΟΨ, στο 6′ όταν ο Ζίβκοβιτς από το ύψος του πέναλτι σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία. Η μπάλα τιμωρεί και έτσι στην αμέσως επόμενη φάση ο Τσώνης στην αντεπίθεση άδειασε τον Παπαδόπουλο και σούταρε στην γωνία του Χανιώτη με δύναμη συρτά για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην συνέχεια ο ΠΟΨ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ήλεγξε το κέντρο, πίεσε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Μοναδική εξαίρεση το γυριστό σουτ του Ζίβκοβιτς στο 40′ που μπλόκαρε ο Καραλής. 

Στην επανάληψη ίδιο σκηνικό, οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να βρουν ανοιχτούς χώρους η ομάδα της Πεντέλης αμυνόταν σωστά και προσπαθούσε να βγει στην κόντρα. Στο 72′ ο Ζίβκοβιτς λίγο πίσω από το κέντρο έχασε τον έλεγχο της μπάλας από τον Σγάντσο ο οποίος έφυγε σφαίρα στην αντεπίθεση δύο εναντίον ενός, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μαρουλίδη και αυτός με ψυχραιμία σούταρε για το 2-0 βάζοντας τέλος στις ελπίδες του ΠΟΨ, όπου υπερείχε ανούσια ως εκείνη την στιγμή.

Στο 74′ ο Ζίβκοβιτς προσπάθησε να διορθώσει το λάθος του όταν βρέθηκε κοντά στην μείωση του σκορ όμως πλάσαρε λίγο άουτ από πλεονεκτική θέση. Στο επόμενο λεπτό, αντικαταστάθηκε από τον Σωτήρη Λεοντίου και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων χειροκρότησαν την αλλαγή προσφέροντας ακόμα μια όμορφη… πινελιά στην αναμέτρηση. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι παρά μόνο μια ευκαιρία από τον Μαρουλίδη όπου προσπάθησε να κρεμάσει τον Χρανιώτη αντί να πλασάρει στο 89′ με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

 

Νεοπεντελικός : Καραλής, Παρασκευόπουλος, Μπουλούκος, Στάπας, Τριανταφύλλου, Σχοινάς, Στυλιανέσης (77′ Τσιλίκας), Γαγάκας, Τσώνης, Σγάντσος (83′ Παναγόπουλος), Μαρουλίδης (89′ Σκουτάρης)

 

ΠΟΨ : Χρανιώτης, Παπαπέτρου, Δαμαλάς (57′ Πατέλης), Παπαδόπουλος, Κούκος, Μπραχιμλάρι, Κοτσώνης, Καπάνταη, Τουμάσης, Ζίβκοβιτς (75′ Λεοντίου), Ναστούλης (46′ Περουτσέας)

Related posts

Ντέρμπι σε Νέα Ιωνία, Ίλιον και Ηλιούπολη

Abola Team

«Έχουμε μπροστά μας 11 τελικούς!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φουλ της ανανέωσης στην Ελευθερούπολη!

abola10