free page hit counter
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλε Τζήμα στην «μηχανή» της η Αθηναϊδα!

Την απόκτηση του έμπειρου μέσου της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε η νεοφώτιστη ομάδα της Κυψέλης.

 

 

Τίποτε δεν φαντάζει ικανό να εμποδίσει την διοίκηση της Αθηναϊδας να σταματήσει την μεταγραφική της ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν!

Ο διοικητικός ηγέτης των νεοφώτιστων Αλέξανδρος Κινδιλίδης και οι άμεσοι συνεγάτες του μετά από συντονισμένες κινήσεις προχώρησαν στην απόκτηση ενός ακόμη ποιοτιού παίκτη, προσθέτοντας εμπειρία στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. 

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος χαφ της Νέα Ιωνίας Αθανάσιο Τζήμα, ο οποίος πλέον θα φιγουράρει με τη φανέλα της «Κυρίας» κι αναμένεται να αποτελέσει ιδιαίτερα σηματικό γρανάζι του συνόλου που δημιουργεί ο τεχνικός Γιώργος Βαϊτσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ποτέ δεν ηρεμεί αυτός ο πρόεδρος και προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφή για την ενίσχυση της Βασίλισσας! Έτσι σήμερα έγινε το μεγάλο βήμα για την αποκτηση του χάφ Τζημα Αθανάσιου πρώην παίχτη της Νέας Ιωνίας και της Ελευθερούπολης που έχει στο ενεργητικό του πολλα λεπτά και πολλα γκολ! Ο Αλέξανδρος Κινδιλιδης δεν ηρεμεί ποτέ και το αποδεικνύει σε κάθε στιγμή ενισχύοντας με όποιον τρόπο θεωρεί απαραίτητο την ομάδα και το ρόστερ του Γιώργου Βαΐτση!»

 

Λύθηκε η συνεργασία με Κούρτι

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί για την Αθηναϊδα ο Κλεμέντ Κούρτι

Αναλυτικά:

 

«Η Διοικηση του Α.Ο Αθηναις ανακοινωνει τη ληξη της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη Κλεμεντ Κουρτι.

Η Διοικηση και ο Προεδρος της Αθηναιδας ευχαριστει τον ποδοσφαιριστη για την σημαντικη προσφορά του στις επιτυχιες της ομαδος τα τελευταια χρονια.

 

Ευχομαστε ολοι καλη επιτυχια στον ποδοσφαιριστη στις επομενες επιλογες του.» 

 

 

 

 

Related posts

Πένθος στα Σούρμενα για τον Κωνσταντινίδη

Abola Team

Παπαρούνης: «Παλικάρια οι παίκτες μου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανανέωσαν Ακριτίδης και Μανωλιάδης