free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Το εγκώμιο των παικτών του για την σπουδαία νίκη επί της Αναγέννησης Πετρούπολης απένειμε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

Ένα μέρος των τεράστιων φετινών της δυνατοτήτων παρουσίασε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην αναμέτρησή της με την Αναγέννηση Πετρούπολης, την οποία υπέταξε με 3-1. 

Μία νίκη, που επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα τνω νοτίων προαστίων να παραμείνει ακλόνητο στη δεύτερη θέση του ομίλου 42 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου και να ελπίζει βάσιμα πλέον για την εκπλήρωση του στόχου της ανόδου στην Α’ Κατηγορία. 

Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών Ανδρέας Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε,  εστίασε  στην δύναμη ψυχής, που παορυσίασαν κυρίως οι πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν τον βασικό κορμό και δνε επηρεάσηκαν από πολέ και σημαντικές ελλείψεις 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα όλων των παικτών που κλήθηκαν να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Παρά τις πολλές κι αισθητές απουσίες σημαντικών μας στελεχών, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, έδειξαν τρομερό πάθος και προσήλωση, ιδιαίτερα στο πρώτο 20λεπτο, διάστημα στο οποίο μπήκαν με απίστευτη ορμή  και μα βρήκε να προηγούμαστε με 3-0 απέναντι στην Αναγέννηση Πετρούπολης. 

Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε, απόρροια του νεαρού της ηλικίας πολλών παικτών που στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας μας κι επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να μειώσει το σκρο σε 3-1.Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ευελπιστώντας σ εακόμη καλύτερη πορεία» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού για να προσθέσει: 

«Πολύ ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που εξέλαβα από την παρουσία του Χρήστου Ρέτσου, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές μας και πέτυχε δύο γκολ  αναδεικνύοντας το πληθωρικό του ταλέντο. Θεωρώ ότι η διακοπή του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει ευελργετικα για την ομάδα μας, αφού θα έχουν την ευκαιρία να αποθεραπευτούν οι τραυματίες ».

  

Επανήλθε ο Ασημακόπουλος 

 

Στις προπονήσεις της Θύελλας Αγίου Δημητρίου επέστρεψε ο Αντώνης Ασημακόπουλος, Ο 19χρονος μπακ, ο οποίος είχ ετιμωρηθείαπό τη διοίκηης του συλλόγου με τρίμηνο αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις της ομάδα,ς λόγω ενός σοβαρού κρούσματος απειθαρχίας, στο οποίο υπέπεσε, πλέν είναι ξανά ενεργός κι αναμένετια να αποτελέσει μία ακόμη αξιόλογη λύση για τον τεχνικό Ανδρέα Μαντζούνη.

 

«Νοσοκομείο» θυμίζει η ομάδα, δεδομένου ότι αρκετοί παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς κι ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Γιάννης Ζουμπόύλης υποφέρει από θλάση στους προσαγωγούς, ενω΄ο Ανδρέας Μυλωνά υποφέρει από χτύπημα στη επιγονατίδα. Τέλο, ο Κώστας Ελευθεριάδης αντιμετωπίζει οστικό οίδημα στον αστράγαλό του.

 

Related posts

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Κουτσουδάκης: «Η επιτυχία ανήκει 100% στους παίκτες!»

Kώστας Παλαιολόγος

Νικολακόπουλος: «Τελικός με Τριφυλλιακό!»