free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός. 

 

 

Πολύτιμο έδαφος στην προσπα΄θεια του να μείνει κοντά στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας απώλεσε ο Ήφαιστος Περιστε΄ριου με την ήττα 1-0 που γνώρισε από τον γειτονικό Θρίαμβο Χαϊδαρίου. 

Η εν γένει εικόνα της ομάδας, ωστόσο ήταν εξόχως ενθαρρυντική για τη συνέχεια, με τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό να στέκεται στην αγωνιστική συμπεριφορά των πδοσφαιριστών του

 

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα. Ήμασταν η ομάδα που δημιούργησε κι έχασε πληθώρα ευκαιριών , ώστε να πάρει τουλάχισοτν τον βαθμό της ισοαλίας., Έπειτα τη φάση του όμορφου τέρματος που δεχθήκαμε από τον Μπανιά, στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο ο Ήφαιστος Περιστερίου. 

Ενδεικτικά αναφέρω ότι στο 93ο λεπτό έφτασε στο σημείο να χάσει ευκαιρία μέχρι και ο τερματοφύλακάς μας Νίκος Σαϊτης που είχε προωθηθεί, στην προσπάθειά μας να ισοφαρίσουμε. Γεγονός, πάντως είναι ότι το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Πραγματιοποιήσαμε κατά γενική ομολογία πολύ καλή εμφάνιση» ήταν το αρχικό σχόλιο του τεχνικού των «ροσονέρι», για να προσθέσει: 

«Μετά από αυτο το αποτέλεσμα χάσμε πολύτιμο έδαφος, ωστόσο, ξεκάθαρος στόχος μας είναι να παραμείνουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Η προσοχή μας επικεντρώνετιοα πλέον στην προσεχή δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει κόντρα στην ΑΕ Ηρακελίου. Θα επιδιώξουμε να επιστρέψουμε στις νίκες απέναντι σε μία πολύ αξιόλογη και οργανωμένη ομάδα»

 

 

 

Related posts

Ενίσχυση με Λημνιό ο Αθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας: Συμφωνήθηκε πολύπλευρη συνεργασία με τον Φωστήρα

Γιώργος Ανανίδας

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1-1

abola10