free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Μιλούν τα επιτεύγματα των παικτών!»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης με αφορμή την κατάληψη της κορυφής. 

 

 

 

 

Τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο τη Β’ ΕΠΣΑ απολαμβάνει πλέον η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, έπειτα τον θρίαμβό της με 1-0 επί του ΑΟ Ιλίου στο ντέρμπι κορυφής. 

Αποτέλεσμα, το οποίο καταδεικνύει την ποιότητα, η οποία ξεχειλίζει στο ρόστερ  του νεανικού συγκροτήματος των νοτίων προαστίων, αλλά και την μεθοδική δουλιά που γίνεται από τον τεχνικό ηγέτη Ανδρέα Μαντζούνη              και του στενούς του συνεργάτες 

Με τον Ανδρέα Μαντζούνη να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες του: 

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, επί ενός πολύ αξιόλογου αντιπαλου, ο οποίος απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή του πορεία. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε στην πρώτη επικίνδυνη φάση πυ δημιουργήσαμε στο τρίτο λεπτό και αυτό μας απελευθέρωσε. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε και χάσααμε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, που θα μας έδινε τη δυνατότητα να «κλειδώσουμε» την νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Με πολύ καλή διαχείριση, κρατήσαμε το αποτέλεσμα, το οποίο μας έφερε στην κορυφή

 

Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τη προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου. Για την μέχρι τώρα πορεία τί άλλο να πω. Μιλούν τα επιτεύγμα των παικτών. Αυτοί είναι οι άμεσοι πρωταγωνιστές και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Όσο για το μυστικό της φετινής μας πορείας, δεν είναι άλλο από την σκληρή δουλειά. Πρωταγωνιστές δεν γινόμαστε από το facebook. Γενικότερα ένα μότο το οποίο ακολουθώ ως προπονητής, είναι ότι τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι» 

Ερωτηθείς για την καθοριστική συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: 

«Μπορεί να βρεθήκαμε για πρώτη φορά στην κορυφ΄ξη μετά από την νίκη μας επί του ΑΟ Ιλίου, ωστόσο αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι ακολουθού εννιά τελικοί ακόμη για την ομάδα μας και θα πρέπει να είμαστε ιδιίτερα προσεκτικοί. Πλέον δεν κρυβόμαστε και το λέμε ότι ξεκάθαρος στοχος μας είναι η άνοδος και οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος»

 

   

 

Related posts

Δαβής: «Νιώθω υπερήφανος για τους μάγκες μου!»

Έδωσε τα χέρια με Τζώτζη

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με τον Γκυζιακό»

Kώστας Παλαιολόγος