free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαζαφειρόπουλος: «Θα μοχθήσουμε για το καλύτερο»

Σύνθημα μάχης ενόψει της αναμέτρησης με την Κηπούπολη, έδωσε ο τεχνικός ηγέτης των Ιλισίων 2004 Περικλής Παπαζαφειρόπουλος.

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικά  απέναντι στον Αττικό στάθηκαν τα Ιλίσια αποσπώντας πολύτιμη  εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 

Παρά το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» παρατάχθηκαν με πολλές και ιδιαίτερα αισθητές απουσίες βασικών τους στελεχών, εντούτοις φανέρωσαν πτυχές του πλούσιου ταλέντου, που τους διακρίνει και άφησαν πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα στον προπονητή τους Περικλή Παπαζαφειρόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε τα εξής: 

«Ήμασταν αρκετά δυνατοί απέναντι στον Αττικό.  Παρά τις πολλές και σημαντικές μας ελλείψεις θεωρώ ότι δεν επηρεαστήκαμε  και με λίγη τύχη μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και την νίκη Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Κηπούπολη. Μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή, είναι πολύ οργανωμένη, παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας  και δικαίως βρίσκεται τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε  να φανούμε ανταγωνιστικοί καινα μοχθήσουμε για το καλύτερο δυνατό». 

Επιστρέφει ο Τριάντος 

Με νέο πρόσωπο τον Βασίλη Τριάντο στην σύνθεσή τους θα παραταχθούν τα Ιλίσια 2004 απέναντι στην Κηπούπολη., Ο πολυσύνθετος παίκτης διευθέτησε κάποια επαγγελματικά του ζητήματα, με άμεση συνέπεια να επανέλθει στις προπονήσεις.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Χρήστος Σώκλας, Σταύρος Κόκκαλης.

 

Related posts

Σομπότοβιτς: «Τεράστιο κέρδος μας οι μικροί!»

Παπαζαφειρόπουλος: «Αποφασισμένοι για ένα πραγματικό ντέρμπι»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Θέλει προσοχή ο ΑΟΝΑ»

Kώστας Παλαιολόγος