free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Βγάλαμε σφυγμό!»

Στην αντίδραση και την αγωνιστικότητα της ομάδας του επικεντρώθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης, δίνοντας το ένασυμα για τη κρίσιμη συνέχεια.

 

 

 

Το πιο σημαντικό του βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της παραμονής στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε ο Μικρασιατικός με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Αθηναϊκού με 2-0. 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στην ιστορική ομάδα της Καισαριανής να φτάσει τους 19 βαθμούς και να ευελπιστεί σε ακόμη πιο αισιόδοξη συνέχεια όσον αφορά την μάχη της επιβίωσης.

 Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Κώστα Σταμπουλίδη,  οποίος αφού επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του, φρόντισε να δώσει το στίγμα του για τη κρίσιμη συνέχεια: 

«Το σημαντικότυερο στοιχίο απ’ όλα πέραν από την σημαντική νίκη επί του Αθηαίκού ήταν ότι δείξαμε αντίδραση. Βγάλαμε σφυγμό,πάθος και αποφασιστικότητα, στοιεία, τα οποία μα οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα,. Μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα, όπου προερχόμασταν, θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει απολύτως τίποτε, δεδομενου ότι βρισκόμαστε ακόμη στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να παλεύουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλγούν για την παραμονή»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Νέα Ιωνία: Διοργανώνει ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο

Γιώργος Ανανίδας

Σταμπουλίδης: «Πρέπει να πεισμώσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλή ενίσχυση με Νάστο και Ρεμούνδο o Άρης Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος