free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανούσος: «Να τα δώσουμε όλα για την παραμονή!»

Το σύνθημα για την εκπλήρωση του στόχου της σωτηρίας έδωσε ο Πρόεδρος του Υμηττού Στέλιος Μανούσος.

 

 

 

 

Τα ρέστα του για παραμονή στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ καλείται να παίξει ο Υμηττός αρχής γενομένης από την κρίσιμη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Αττικό 

Άπαντες στο συγκρότημα των ανατολικών προαστίων φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να διακόψουν το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων και παράλληλα να θέσουν τις βάσεις για την παραμονή τους.

Ενδειτικές του κλιματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: 

«Καλούμαστε να δώσουμε μία σειρά δύσκολων, όσο και καθοριστικών αγώνων με αντιπάλους, ομάδες, που έχουν θέσει τους ίδιους στόχους μ’ έμας, αρχής γενομένης από αυτόν κόντρα στον Αττικό  και αυτή η παράμετρος προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ιδιαιτερότητα. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής. Εμείς από πλευρά μας πάμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε και μ’ αυτή την προσέγγιση θα αντιμετωπίσουμε και τον Αττικό. Δεν μπορούν να συνεχιστούν άλλο τα αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι ο ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και φέρονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα»

 

 

Related posts

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2-2: Τα καλύτερα στιγμιότυπα

Ρένος Γιαμπουράς

Ανακοίνωσε Λοϊσιο και Τσαβαλιά ο ΑΟ Βύρωνας

Kώστας Παλαιολόγος

«Βαθμός» στο Γουδή για Μελίσσια

Nάσος Φακίδης