free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα»

Το στίγμα του για τη συνέχεια έδωσε ο τεχνικός του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

 

Την βαριιά ήττα με 5-2 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης γνώρισε ο Πανερυθραϊκός μετριάζοντας τις καλές εντυπώσεις των καλών του εμφανίσεων σε προηγούμενα επίσημα παιχνίδια, που είχε δώσει.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων το οποίο παρατάχθηκε με αρκετούς πιτσιρικάδες που πρέρχονται από τις πλούσιες υποδομές, παρουσιάσε αμυντικά κενά, με άμεση συνέπεια να έρθει αυτό το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα, που έπαιζε ένα από τα σημαντικότερα χαρτιά ης όσον αφορά την υπόθεση – παραμονή στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης στάθηκε στην επόμενη ημέρα που ξημερώνει για την ομάδα του:

«Εκτιμώ ότι απυίες εμπειρων παικτών με τις παραστάσεις και την ποιότητα των Αντωνιάδη και Παπαναστασίου ήταν – κλειδί για την εεξέλιξη του αγώνα. Επίοσης, την δεδομένη χρονική στιγμή, όπου δεν υπάρχει κάποιος ορατός και ξεκάθαρο στόχος να διεκδικήσουμε, δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε πολά παιδιά΄που προέρχονται από τις υποδομές μας, ώστε να αποκτήσουν παραστάσεις που θα τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον. Ήδη σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης περιόδου και στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσμα

 

Related posts

Κουσάνας: «Να φανούμε πιο συνεπείς στην έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

ΡΟΥΦ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-2 | Στιγμιότυπα

admin

Τσαμόπουλος στη Διάνα Ηλιούπολης!

abola10