free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Χαϊδαρίου: «Στρώνεται το … χαλί!»

Στο γεγονός ότι μπαίνει στην τελική ευθεία η επίστρωση του νέου χλοοτάπητα του «Τάκης Χαραλαμπίδης» αναφέρθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. Χαϊδαρίου

 

 

 

Τις τελευταίες τους «πινελιές» προσθέτουν οι υπεύθυνοι που έχουν αναλάβει την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο «Τάκης Χαραλαμπίδης» πριν αυτό παραδοθεί στις ομάδες του Χαίδαρίου.

 

Αυτό, διότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, ενώ σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα, από την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο για χρήση.

 

Πάντως αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί η επίστρωση και εν συνεχεία να τοποθετηθούν και οι πάγκοι με τα τέρματα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι πρώτες φωτογραφίες που μας δείχνουν από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, πρόκειται για ένα εξαιρετικό χλοοτάπητα κάτι που θα βοηθήσει σε όλες τις ομάδες να προσφέρουν πολύ καλά ματς στα Αθηναϊκά πρωταθλήματα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΑΟ Χαϊδαρίου: «Το γήπεδο μας από το πρωί της Πέμπτης 14 Μαρτίου, απέκτησε χρώμα, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, από την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο προς χρήση με τα τμήματα των ακαδημιών μας να το εγκαινιάζουν. Μέχρι αύριο θα έχουν ολοκληρωθεί η επίστρωση και εν συνεχεία θα τοποθετηθούν οι πάγκοι και τα τέρματα!».

Related posts

Μηλιάς: «Θα εξαντλήσουμε όλο το πάθος για παραμονή!»

Kώστας Παλαιολόγος

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Μεταγραφή προοπτικής με Πιπερά ο Πανερυθραϊκός

Kώστας Παλαιολόγος