free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει υπέρβαση»

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών τιου έπλεξε ο τεχνικός της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης μετά τη σπουδαία νίκη επί του Αίμου Πετρούπολης

 

 

 

 

Την καταπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα χάρη στον θρίαμβό της επί του Άρη Πετρούπολης με 3-1.

 

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων κόντρα στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις λιγοστές εναλλακτικές λύσεις, έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεογνός ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε σε μία τεράστια σ εαξία νίκη, η οποία την εδραίωσε στην τρίτη θέση.

Με τον τεχνικό ηγέτη Αντώνη Κουφογαννάκη να πλέκει το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του:

 

«Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν πετύχει εφέτος. Κυριλοεκτικά έχουν κάνει υπέρβαση! Παρά το γεογνό ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά αγωνισιτκά προβλήματα, καθώς είχα μόλις 12 διαθέσιμους παίκτες, κι απέναντι σε μία ιδιαίτερα δυνατή ακι ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Αίμος Πετρούπολης, δείξαμε χαρακτήρα και παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αντιδράσαμε και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη, η οποία μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε βάσιμα για τη συνέχεια, όσον αφορά την υπόθεση άνοδο. Καταλυτικό ρόλο, εκτιμώ ότι διαδραμάτισε η ισοφάριση λίγο πριν τη  λήξη του δευτέορυ μέρους, η οποία μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε.»

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Θέλουμε να δούμε στα … δύσκολα τί ψάρια πιάνουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»

Σομπότοβιτς: «Μπορούσαμε κάτι παραπάνω»

Kώστας Παλαιολόγος