free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣΒ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κουλούρης:”Υπάρχουν μεγάλες φιλοδοξίες στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας”

×Στη φώτο ο δεύτερος από τα δεξιά είναι ο Δημήτρης Κουλούρης.
Χωρίς αμφιβολία ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας είναι ομάδα με βλέψεις και με στόχους να βρεθεί, όχι απλά στην Α’ Κατηγορία, αλλά και ακόμα πιο ψηλά! Φυσικά αυτό δεν έχει προκύψει… από το πουθενά, καθώς μέγιστη συμβολή στο όραμα που υπάρχει έχει ο Δημήτρης Κουλούρης.
Ο πολύπειρος Φιλαδελφιώτης επιχειρηματίας έχει αναλάβει ενεργά το σωματείο και από τη θέση του αντιπροέδρου συμβάλλει στα μέγιστα ώστε ο σύλλογος φέτος να πρωταγωνιστεί και να έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή του στα σαλόνια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα όπως μας ανέφερε ο ίδιος, όνειρό του είναι να δει τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας στις εθνικές κατηγορίες και με τη φόρα που έχει πάρει, δεν είναι απίθανο να το δούμε τελικά να συμβαίνει στα επόμενα χρόνια!
Βρήκαμε τον Δημήτρη Κουλούρη, που αλλού, στο… δεύτερο σπίτι του το οποίο δεν είναι άλλο από την έδρα του Αττάλου στην οποία και προπονείται η ομάδα. Συνομιλήσαμε μαζί του και ο ίδιος μας ανέφερε το πρόγραμμα που έχει θέσει για την ομάδα καθώς και τους λόγους που ασχολήθηκε μαζί της.
Πιο χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής: “Στόχος είναι η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες! Δεν μπορώ και ούτε θέλω να το κρύψω αυτό, καθώς δεν θα ερχόμουν απλά στον Άτταλο για να τον ανεβάσω από τη Γ’ στη Β’ ή από τη Β’ στην Α’ΕΠΣΑ. Δεν υποτιμώ φυσικά αυτές τις κατηγορίες αλλά ο στόχος είναι ακόμα υψηλότερος. Μάλιστα ο Άτταλος δεν έχει αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες στο παρελθόν και το όνειρό μου είναι να είμαι ο πρώτος που θα τα καταφέρει!
Είχα προτάσεις και στο παρελθόν και από άλλες ομάδες να αναλάβω, που πιθανόν να είχαν και καλύτερες προοπτικές από τον Ατταλο, όμως, δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας. Θέλω απλά να βοηθήσω την ομάδα της γειτονιάς μου. Θεωρώ πως όσο μπορείς, από όποιο πόστο μπορείς και ανάλογα με τις δυνατότητες που έχεις, πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε την ομάδα της γειτονιάς μας και να στεκόμαστε δίπλα της”.
Για την τελευταία νίκη που πέτυχε ο Άτταλος μέσα στο Βύρωνα επί της Δόξας και για το τι σημαίνει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αυτό το αποτέλεσμα, ο Δημήτρης Κουλούρης υπογράμμισε πώς:
“Νίκες σαν κι αυτές που πετυχαίνεις μέσα στο Βύρωνα, σου δίνουν χαρακτήρα και σε ατσαλώνουν και κακά τα ψέμματα, μπορούν να σου δώσουν την άνοδο. Δύο-τρία τέτοια παιχνίδια έμειναν, όπως με το Χαλάνδρι και το Βύρωνα που είναι πολύ δύσκολα ντέρμπι και φυσικά και με το Φοίνικα Περιστερίου που είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε καθώς δεν είμαστε μόνο μία ποιοτική ομάδα, αλλά πλέον είμαστε και μία δεμένη ομάδα που λειτουργεί σαν οικογένεια και θεωρούμε πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο που θα θέλαμε να έρθει και ως Πρωταθλητές του ομίλου”.
Σε ερώτησή μας για το αν πιστεύει ότι αυτός ο μήνας είναι ο πιο κρίσιμος καθώς υπάρχουν δύσκολα ματς όπως με την Αλσούπολη, το Φοίνικα και το Χαλάνδρι, ο ίδιος μας ανέφερε τα εξής: “Οντως σε αυτό το μήνα φαίνεται πως θα κριθούν όλα. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Θα είναι λάθος να υποτιμήσουμε και τις υπόλοιπες ομάδες που δεν βρίσκονται ψηλά και μάλιστα αυτό που αναφέρω αποδείχτηκε μόλις την περασμένη αγωνιστική, καθώς τόσο το Χαλάνδρι όσο και ο Βύρωνας σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια άφησαν βαθμούς. Γι’αυτό πρέπει να προσέξουμε πολύ. Για μας, λοιπόν, υπάρχει μόνο μία συνταγή… Το κεφάλι κάτω, πολύ δουλειά και να κοιτάξουμε το ίδιο προσεκτικα όλα τα παιχνίδια”.
Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Αττάλου τον οποίο και θέλει να σταθεί δίπλα στο σύλλογο: “Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει στηρίξει όσο θα περίμενα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα έρθει κοντά μας, ειδικά αν δει ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι στο χέρι μας κιόλας αυτό. Δεν τίθεται αμφιβολία πως για να έρθει ο κόσμος και να ασχοληθεί μαζί μας, πρέπει εμείς να του δώσουμε το χέρι και να τον τραβήξουμε κοντά μας. Δείχνοντας το καλό μας πρόσωπο προς τα έξω, την καλή μας αγωνιστική κατάσταση και φυσικά με τα αποτελέσματα. Εκτός αυτού πρέπει να υπάρχει και η οργάνωση που απαιτείται να έχει σαν σωματείο για να μπορέσεις να έχεις μία σωστή παρέμβαση στην τοπική κοινωνία”.

Related posts

Συνεχίζει ο Ηλίας Καλοπήτας στο Αιγάλεω

Abola Team 3

Καλαϊτζίδης: «Το είδαμε ως τελικό κι ανταποκριθήκαμε πλήρως!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στη… ρουλέτα το Καματερό

Ρένος Γιαμπουράς