free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του εκφράζει ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς

Τη διαρκή αγωνιστική του ανάταση επιβεβαίωσε το Καλαμάκι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕ Γλυφάδας.

Το τελικό 0-0 δεν λέει την απόλυτη αλήθεια, αφού το συγκρότημα του Νίκου Μανωλά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να φτάσει σε μία νίκη, που θα του επέτρεπε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς μιλώντας στο «Abola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την συνολική παρουσία των ποδοσφαιριστών του:

«Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας παρουσίασε πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Ειδικά μετά την περίοδο των εορτών, αρχίζουμε κι εμφανίζουμε πάρα πολύ καλά δείγματα, αφού φαίνεται ξεκάθαρα η μεθοδική δουλειά που έχει προηγηθεί όλο αυτό το διάστημα. Κόντρα στην ΑΕ Γλυφάδας θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στη νίκη, που θα μας έδινε τη δυνατότητα να αποσπαστούμε από τις δύσκολες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε σωρεία ευκαιριών. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος χάσαμε τέσσερα τετ α τετ, ενώ γενικότερα είχαμε την απόλυτη πρωτοβουλία των κινήσεων» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού και παλαίμαχου άσου του Εθνικού, για να προσθέσει: «Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα κι έχει αποκτήσει την απαιτούμενη συνοχή. Η έλευση των Άρη Γιάρα και Δημήτρη Ιωακειμίδη μας έχει ανεβάσει επίπεδο κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το θετικό είναι ότι έχουμε φτάσει βαθμολογικά τις ομάδες που βρίσκονταν από επάνω μας κι αναφέρομαι στους Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και Άφοβο. Η προσοχή μας εστιάζεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία έχει πολύ υψηλές βλέψεις, ωστόσο, εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».  

Related posts

Στούλης: «Συνεχίζουμε την ίδια επιτυχημένη συνταγή»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Υπάρχει σπουδαίο υλικό στις υποδομές»

Εντυπωσίασαν τα Πετράλωνα, 5-0 την ΑΕ Γλυφάδας

Abola Team 3